Головна » 2015 » Лютий » 25 » Методичне об'єднання керівників гуртків
11:10
Методичне об'єднання керівників гуртків
 
  З метою забезпечення неперервності та наступності змісту освіти, розробки та впровадження в навчально-виховний процес інноваційних технологій навчання та виховання у Виноградівському РЦПР було проведено методоб’єднання керівників гуртків на тему: "Написання навчальних програм гурткової роботи". Позаяк при неможливості використання типової програми, згідно статті 16 Закону про позашкільну освіту: "Позашкільні навчальні заклади можуть планувати роботу гуртків за іншими навчальними планами і програмами за умови затвердження їх відповідними місцевими органами виконавчої влади".
Завідувач методичного відділу Валентина Немеш за допомогою презентації ознайомила присутніх із "Методичними рекомендаціями до написання навчальних програм позашкільної освіти". Керівники гуртків розглянули лист "Інституту інноваційних технологій і змісту освіти" щодо змісту та оформлення навчальних програм. Присутні також обговорили структурні елементи  програми, на що потрібно звернути увагу, коли триває процес розробки навчальної програми, що розкриває пояснювальна записка, як складається тематичний план, які обов’язкові вимоги до змісту програми, що представляє прогнозовий результат та що подає бібліографія.
За результатами м/о сформовано ряд пріоритетних завдань які необхідно вирішити в першу чергу, зокрема участь у Всеукраїнському конкурсі рукописів навчальної літератури та навчальних програм і обласному конкурсі серед педагогів позашкільних навчальних закладів на кращу методичну розробку зі спортивно-технічного профілю.



Категорія: Загальні новини | Переглядів: 962 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 2.0/3
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о