Головна » 2016 » Грудень » 16 » Майстер-клас для педагогів-організаторів від керівників гуртків центру позашкільної роботи з дітьми
14:48
Майстер-клас для педагогів-організаторів від керівників гуртків центру позашкільної роботи з дітьми
Що не кажіть,а кожному з нас у ці зимові передноворічні дні хочеться дива. Кортить отримати гарне привітання, або ж оригінальний сувенір. Та можна самому приготувати ошатний подарунок, потішивши ним рідних і близьких! Бо ж найкращий подарунок – той, що виготовлений власними руками, той, в якого вкладено часточку нашого серця. Прикраси та сувеніри зроблені у стилі  hand-made (ручна робота), стають все більш популярні в нашій країні, адже це не фабричне виробництво, а річ, зроблена з душею.
   Тому 14 грудня зал управління освіти став справжньою майстернею Діда Мороза, в якій виготовляють новорічні прикраси. Педагоги-організатори шкіл району з великим захопленням, завзяттям та зацікавленістю взяли участь у виготовленні новорічно-різдвяних атрибутів. Вони перетворились на справжніх чарівників, які вміють щиро радіти і радувати інших, незважаючи ні на що.        
  Майстер-класи по виготовленню новорічних композицій, іграшок та декоративних віночків провели керівники гуртків центру позашкільної роботи з дітьми. Вони показали, як без великих затрат, у вмілих руках аркуш паперу через деякий час стає справжнім шедевром. Для початку було все, що потрібно для роботи, це чудовий настрій, гарна святкова атмосфера та натхнення.
    Так Оксана Марушка продемонструвала присутнім прекрасну ідею,як зробити  декоративний віночок на Новий рік, прикрасивши мереживними квітками пуансетії та сніжинками. Такий хенд-мейд буде чудово виглядати в новорічному оздобленні  інтер’єру та моментально створить чарівну святкову атмосферу.
Захоплюючий майстер-клас з виготовлення ексклюзивної композиції, задекорованої в техніці декупаж, провела Діана Галас. Завдяки детальному опису технології роботи декористки, всі бажаючі віртуозно обклеїли елементами візерунку з серветки дерев’яну заготовку ялинки, попередньо покриту фарбою. 
Майстриня також показала, як з атласних стрічок зробити „вбрання” для ялинкової кульки і перетворити її на фантастичну іграшку, якої не купиш у жодному магазині. Адже вироби оздоблені в техніці канзаші по-справжньому унікальні і неповторні.
Ольга Васіліна ознайомила присутніх із азами  „гри пальців та паперу”, і показала, як можна оживити звичайний листок паперу, перетворивши його на справжній витвір мистецтва. Всі учасники майстер-класу створили складну композицію модульного оригамі різдвяних зірочок.
   Зустріч вийшла напрочуд весела, невимушена. Педагоги-організатори почули та побачили багато цікавого, а також мали нагоду власноруч спробувати відтворити  побачене, виявили бурхливу та багатогранну фантазію, вміння та творчість.
Фотоальбом можна переглянути за наступним
 >>> посиланням
Категорія: Новини методоб'єднання педагогів-організаторів | Переглядів: 579 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 2.7/3
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о