Головна » 2018 » Вересень » 21 » Круглий стіл з нагоди 100-річчя від часу зародження позашкільної освіти в Україні
16:03
Круглий стіл з нагоди 100-річчя від часу зародження позашкільної освіти в Україні
Позашкільна освіта – це важлива ланка освітнього процесу, що сприяє різнобічному розвитку та творчому формуванню особистості. Розвиток позашкільної освіти в Україні, а також становлення закладів позашкільної освіти тісно пов’язано з історичним, соціальним, економічним, політичним та культурним розвитком країни в цілому. Офіційною датою її народження вважається червень 1918 року. Тому у 2018 році освітяни відзначають 100-річчя позашкільної освіти та позакласної роботи в Україні. 
У зв’язку з цією подією 21 вересня 2018 року в приміщенні Виноградівського районного центру позашкільної роботи з дітьми відбувся круглий стіл за участю дирекції та керівників гуртків різних напрямків.
 Завідувач методичного відділу Валентина Немеш провела короткий екскурс в 100-річний досвід позашкілля „Історична спадщина та перспективи”. Присутні мали змогу дізнатися про витоки і розвиток позашкілля в Україні, познайомитись з його напрямами та поринути в прекрасний світ мистецтва та творчості. Цікавою та змістовною була презентація „Сьогодення Виноградівського центру позашкільної роботи з дітьмии”, де повністю висвітлено роботу закладу, її історію та традиції, здобутки та перемоги вихованців, педагогічний колектив, його надбання та проблеми.
  У ході круглого столу обговорювалися також питання позашкільної освіти та її ролі у вихованні підростаючого покоління, стану та перспектив розвитку позашкілля, формування системи цінностей особистості засобами позашкільної освіти. 
 Учасники круглого столу мали можливість вкотре пересвідчитися, що позашкільна освіта дає широкий простір для творчості та не тільки сприяє розвитку здібностей гуртківців, а й приносить їм радість та задоволення.
  Щиро віримо в те, що позашкільна освіта має майбутнє, бо ми йдемо до нової школи та до нових європейських підходів. 








 
 
    
Категорія: Загальні новини | Переглядів: 321 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о