Головна » 2017 » Березень » 6 » Круглий стіл Районної ради старшокласників „Лідер”
13:11
Круглий стіл Районної ради старшокласників „Лідер”

1 березня 2017 року у Виноградівському Центрі позашкільної роботи з дітьми відбувся круглий стіл Районної ради старшокласників „Лідер” на тему „Учнівське самоврядування - шлях до самореалізації особистості. Співпраця сучасної молоді з органами місцевого врядування”. Учасниками зібрання стали члени Районної ради старшокласників, активісти шкільного самоврядування навчальних закладів району. Вони мали змогу зустрітись та поспілкуватись з гостем заходу, районним депутатом Юрієм Свищом. В ході зустрічі молодь мала можливість задати гостеві запитання про проблеми, які їх турбують: співпраця школи та громади; вплив засобів масової інформації на світогляд дітей; профільне навчання; майбутнє освіти.
   З цікавими питаннями та пропозиціями виступили лідери-активісти учнівського самоврядування району: Ісаєвич Данієла (Виноградівська ЗОШ I-III ступенів №8); Анафонов Констянтин (Виноградівська гімназія); Любка Наталія (Олешницька ЗОШ I-III ступенів); Крайняй Марина Володимирівна (координатор учнівського самоврядування Виноградівської ЗОШ I-III ступенів № 2), Гичко Вікторія (Олешницька ЗОШ I-III ступенів).
  Депутат мав можливість поділитися своїм досвідом, розповісти про свою діяльність та своє бачення вирішення даних проблем. 
Зустріч справила на учасників велике враження і вони висловили бажання і надалі організовувати зустрічі подібного формату, і бути почутими на всіх рівнях влади,тому що девіз нашої молоді: «Майбутнє у наших руках!»
  Завершилась зустріч висловленням пропозицій та побажань. У підсумкових висновках лідери учнівського самоврядування району зазначили, що потрібно активно впроваджувати проекти які передбачають залучення молоді до управлінської діяльності на засадах стажування, екскурсії на підприємства, діалоги з керівниками, тренінги, стимуляційні ігри, вивчення основних напрямків діяльності державної служби.Така діяльність сприяє формуванню та розвитку в учнів таких якостей як активність життєвої позиції, критичне мислення, готовність до співпраці.

 

 

 

 

 

Категорія: Загальні новини | Переглядів: 474 | Додав: marina | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о