Головна » 2019 » Грудень » 5 » Юні волонтери району долучаються до волонтерської справи України
10:52
Юні волонтери району долучаються до волонтерської справи України
Який чарівний, дивовижний світ! І ми на цій планеті  - люди. Учись добро творити з юних літ, тоді й тобі самому добре буде. Ми живемо, працюємо, розвиваємося, радіємо чомусь, сумуємо, за когось хвилюємося, займаємося улюбленою справою, подорожуємо, намагаємося краще пізнати навколишній світ. Саме так проходить життя кожного з нас. Але найголовніше в цьому бурхливому перебігу життєвого шляху знайти час для маленької, але водночас дуже значущої справи, яку може зробити кожен і кожна – це добрі вчинки. Звісно, не можна сказати, що творити добро – це легко, але наскільки це важливо для тих, хто потребує допомоги. Важливо, щоб ще змалечку діти розуміли „Якщо не я, то хто?”, „Разом ми зможемо багато”.
  Керуючись такими гаслами, зарядившись позитивними емоціями, 4 грудня, напередодні Міжнародного дня волонтера, у Виноградівському районному центрі позашкільної роботи з дітьми педагоги-організатори шкіл району попрацювали надзвичайно плідно.
  Захід складався з двох етапів, по-перше, було проведено районний конкурс „Волонтер року 2019” серед учнів закладів загальної середньої освіти. За почесне звання змагалися: Шнайдер Тіна - учениця Виноградівського НВК №7, Черепко Сніжана – учениця Широківського НВК, Бордун Корнелія - учениця Виноградівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4, Яким Вікторія - учениця Королівської ЗОШ І-ІІІ ст.№2 та Вінце Олександр – учень Виноградівської гімназії.
  Всі конкурсанти успішно пройшли завдання, яких було чимало. Вміло доводили якості волонтера, складали „Абетку дружби”, демонстрували знання народної творчості про добро та милосердя, розгадували кросворди, змагались в іграх на кмітливість, ерудованість, логіку. 
  За підсумками конкурсу журі, у ролі якого виступили педагоги-організатори,  одностайно віддали першість Яким Вікторії, учениці Королівської ЗОШ І-ІІІ ст.№2.
  Далі розпочався другий етап заходу, під час якого було підведено підсумки благодійної акції „Новорічний подарунок захиснику України”, яка на Виноградівщині вже стала традиційною. Варто зазначити, що тільки за 10 днів -  саме стільки тривала акція - наше школярство зібрало для воїнів АТО подарунки, обереги, листівки¸ які були вкладені в кожну посилку, немало малюнків та дитячих поробок. Але найбільш вагомим внеском благодійної акції, за твердженням самих військових,  є малюнки, вірші і листи від дітей. 
  Тож запланований захід пройшов на одному подиху та залишив по собі незабутнє враження.

Фото заходу можна переглянути за посиланням
Категорія: Національно - патріотичне виховання | Переглядів: 425 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о