Головна » 2016 » Жовтень » 4 » Іскра творчості й вміння
14:16
Іскра творчості й вміння
29 вересня Будинок культури зібрав у своїй залі педагогічних працівників району з нагоди урочистостей до Дня працівника освіти.
     Перед тим, як зі сцени пролунали слова любові, добра і вдячності від виконуючого обов’язки начальника управління освіти, молоді та спорту Виноградівської райдержадміністрації Віктора  Івановича Жупанина, виконуючої  обов’язки  голови районної державної адміністрації Наталії Костелеби-Веремчук, голови Виноградівської районної ради Віталія Володимировича Любки, секретаря міської ради Катерини Петрівни Зеленяк святковий настрій всім присутнім створила тематична виставка  „Іскра творчості й вміння”. Роботи, виконані руками вихованців і керівників гуртків, зачаровували майстерністю, вливалися в душу осіннім теплом і малювали усмішки на обличчях усіх запрошених директорів, завучів загальноосвітніх закладів району та педагогів-пенсіонерів. 
    За сумлінну працю в навчанні та вихованні підростаючого покоління кращим педагогам району Віктор Іванович Жупанин вручив грамоти управління освіти Виноградівської райдержадміністрації. А керівники позашкільних установ отримали грамоти міської ради та подарункові сертифікати від магазину торгівельного центру „Дарт”.





















Категорія: Загальні новини | Переглядів: 406 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о