Головна » 2016 » Березень » 10 » Інтелектуальна гра "Жінки в міфах, легендах, історії, літературі"
16:26
Інтелектуальна гра "Жінки в міфах, легендах, історії, літературі"
9 березня 2016 року у Виноградівському районному центрі позашкільної роботи з дітьми відбулося святкове засідання районного методич-ного об’єднання педагогів-організаторів присвячене Дню 8 березня, під час якого присутні поринули в атмосферу справжнього свята.  В цей весняний день Погоріляк Вікторія Вікторівна, педагог-організатор Широківської ЗОШ І-ІІІ ст. провела інтелектуальну гру "Жінки в міфах, легендах, переказах, літературі, історії". 
    У ході гри звучали запитання про жінок – конкурс "Розминка". Кожна сучасна жінка має причаровувати не лише своєю вродою, а й розумом. Аби перевірити інтелектуальні здібності дівчат, їм було запропоновано відповісти на питання кулінарної вікторини - конкурс "Господарочка". Конкурс "Хитра ромашка" передбачав каверзні запитання на які учасниці давали відповіді відірвавши пелюстку з ромашки. 
  Кожна учасниця мала можливість показати свої знання, продемонструвати кмітливість, сміливість, винахідливість, оригінальність, спритність, ерудицію  у конкурсі "Умілі руки", "Весняний букет", "Золушка", "Шопінг", "Апельсин". 
    Як світилися очі дівчат, якими чудовими та лагідними були їхні голоси, коли вони брали участь в останньому конкурсі "Жіночі секрети". А ще були несподівані і дуже приємні подарунки з сюрпризом для всіх учасниць, виготовлені власноруч учнями Широківської одинадцятирічки. Настрій був піднесений та святковий у всіх. Хочеться побажати всім таких сонячних днів, як у нас на святі!
Фотоальбом ви можете переглянути за наступним посиланням
Категорія: Новини методоб'єднання педагогів-організаторів | Переглядів: 424 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о