Головна » 2016 » Серпень » 29 » Інструктивно-методичний семінар педагогів-організаторів
09:42
Інструктивно-методичний семінар педагогів-організаторів
 На серпневому засіданні 26 серпня 2016 року педагоги-організатори загальноосвітніх шкіл району проаналізували підсумки роботи за 2015/2016 навчальний рік та окреслили основні завдання на 2016/2017.
  У роботі педагогічного зібрання взяли участь директор Виноградівського районного центру позашкільної роботи з дітьми Кудрон Е.В., завідувач методичного відділу Немеш В.І., завідувач відділу організаційно-масової роботи Васіліна О.В., які звертаючись до присутніх, акцентували увагу на тих питаннях, вирішити які упродовж року спільними зусиллями намагатимуться разом. 
     На засіданні були розглянуті методичні рекомендації МОН з питань організації виховної роботи у навчальних закладах у 2016/2017 навчальному році. Керівник методичного об’єднання акцентувала увагу на особливості національно-патріотичного виховання підростаючого покоління, питання превентивного та фізичного виховання та роль художньо-естетичного виховання в становленні особистості.
      Присутні також ознайомились із Листом МОН № 1/9-385 від 20.07.2016 року про проведення 1 вересня 2016 року Першого уроку та Наказом управління освіти, молоді та спорту Виноградівської РДА про підготовку до 2016/2017 навчального року.
    Завідувач відділу організаційно-масової роботи Ольга Васіліна підвела підсумки участі школярів загальноосвітніх шкіл району у Всеукраїнських конкурсах, фестивалях та акціях проведених у минулому навчальному році та ознайомила з переліком конкурсів, які рекомендовано провести протягом 2016-2017 навчального року.
      Керівник районної ради старшокласників „Лідер” Елеонора Кудрон наголосила на діяльності учнівського самоврядування в школі та роботі відповідних комісій.
Педагоги опрацювали методичні рекомендації щодо національно-патріотичного виховання у загальноосвітніх навчальних закладах при плануванні виховної роботи. Про впровадження Концепції національно-патріотичного виховання у системі виховної роботи Олешницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. розповіла Оксана Марушка. Багато цікавого з досвіду роботи, що стосується формування національно-патріотичного виховання у Теківській загальноосвітній школі І-ІІ ст. доповіла Ганна Громовчук. 
    За підсумками роботи прийнято відповідні рішення: провести районний фестиваль обдарованості „Сузір’я талантів”, розробити графік звітності на 2016-2017 н.р., створити нормативно-правове підґрунтя та інформаційно методичне забезпечення для здійснення національно-патріотичного виховання. 








Категорія: Новини методоб'єднання педагогів-організаторів | Переглядів: 526 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о