Головна » 2017 » Березень » 31 » І місце в обласному конкурсі на кращу команду лідерів учнівського самоврядування
12:45
І місце в обласному конкурсі на кращу команду лідерів учнівського самоврядування

30 березня 2017 року у м. Ужгород Закарпатський обласний палац дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮН” зібрав кращі команди лідерів учнівського самоврядування на обласний конкурс. Виноградівський район представляла команда вихованців Районної ради старшокласників «Лідер».

Відповідно до Положення про проведення у 2017 році обласного конкурсу на кращу команду лідерів учнівського самоврядування команди-учасники Конкурсу творчо презентували себе та свої учнівські організації на сцені. Вони представили виставки, що наочно ілюстрували діяльність районних органів учнівського врядування. Боротьба за право бути кращою командою лідерів учнівського самоврядування була напруженою.

Виступ лідерів нашого району був яскравим та змістовним, доповнений відеопрезентацією, оригінальними авторськими віршами та музичним оформленням. Учні майстерно зуміли передати власну життєву позицію та креативно представили діяльність районної організації лідерів учнівського врядування, наголосивши, що пріоритетними напрямками роботи залишаються навчальний, національно-патріотичний, превентивний, соціальний та волонтерський. Не забули учні згадати про змістовне та корисне дозвілля: проведення акцій, корисних та цікавих справ, свят, конкурсів, заходів, що проходили в начальних закладах району в рамках реалізації загальнорайонних проектів.

За результатами обласного конкурсу команда «Лідер» Виноградівського району виборола І місце. Вітаємо переможців: Іванцу Ніколетту, Дубровку Норберта, Ісаєвич Даніелу, Фущіща Олександра, Кольку Романа, Марушку Діану, Любку Наталію, які прагнуть бути справжніми лідерами, завзятими й кмітливими, мають багато мрій, задумів та планів на майбутнє.А також координаторів команди: Кудрон Елеонору Василівну, Крайняй Марину Володимирівну, Боднарюк Людмилу Степанівнута, Марушку Оксану Іванівну, які підготували креативний, творчий, змістовний виступ команди, і доклали неабияких зусиль, щоб гідно представити Виноградівський район на обласному конкурсі. Бажаємо подальших успіхів та перемог!

 

Категорія: Загальні новини | Переглядів: 521 | Додав: marina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о