Головна » 2019 » Червень » 10 » Гра, що формує вольовий характер, військову вправність і силу духу
13:33
Гра, що формує вольовий характер, військову вправність і силу духу
З 4 по 7 червня 2019 року в с. Бобовище Мукачівського району проходив ІІ (обласний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-партіотичної гри "Сокіл" ("Джура"). У заході взяли участь 18 роїв - переможців районних та міських етапів. Виноградівський район представляв рій "Королівська гвардія" Королівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, які в загальному заліку посіли 9 місце. Призове ІІІ місце вибороли на смузі перешкод. Також у якості нагороди дістали купу адреналіну, позитивних емоцій, нових  умінь і навичок, розуміння дисципліни та порядку, гра подарувала можливість завести нові знайомства та відчути справжній смак життя. Нові випробування як фізичні так психологічні протистояли нашим вихованцям. Є над чим працювати, є до чого йти.
   Джурівці змагались у різних конкурсах: інтелектуальна гра "Відун", "Впоряд", конкурс патріотичної пісні, "Рятівник", збирання і розбирання автомату, стрільба з пневматичної зброї, віджимання, підтягування на перекладині, смуга перешкод, "Квест", перетягування линви, таборування, орієнтування за азимутом, метання гранати.
    Гра подарувала всім учасникам, незважаючи на несприятливі погодні умови, яскраві емоції, досвід, що допоможе кожному гідно зустріти виклики повсякденного життя, перемагаючи труднощі та перешкоди. За допомогою змагань, наша молодь пройшла національне та військово-патріотичне виховання в історичних та військових традиціях українського козацтва і сучасного війська.
      Радіти від посмішок і результатів своїх вихованців, бачити, як миттєво вчаться на своїх помилках, стають впевненими і готовими долати труднощі це і є винагорода, яка дістається керівнику рою. Щира вдячність Яковлєву Анатолію Сергійовичу за професіоналізм, патріотизм, любов до своєї професії, активну участь у вихованні молодих українців та підготовку юних джур до змагань. Пишаємось кожним учасником „Королівської гвардії”.
Фото заходу можна переглянути за посиланням

 
Категорія: Національно - патріотичне виховання | Переглядів: 319 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о