Головна » 2016 » Вересень » 22 » Флешмоб "Рушник миру"
10:07
Флешмоб "Рушник миру"
Щорічно 21 вересня весь світ відзначає Міжнародний день миру. Це день глобального припинення  вогню і відмови від насильства, день, коли слово «мир» набуває особливого значення. Ще три роки тому, у такий сонячний вересневий день, ми і гадки не мали, що хтось чи щось може порушити наше щасливе життя, що слово «мир» для народу України набуде такого великого, цінного і бажаного значення.
    21 вересня 2016 року Виноградівський районний центр позашкільної роботи з дітьми організував і провів флешмоб «Рушник миру». Понад 70 дітей Виноградівських міських шкіл намалювали на площі Миру рушник, який символізував прагнення всіх дітей до миру і процвітання в Україні.
      За давньою українською традицією рушник – це сакральний оберіг, який акумулює в собі культуру цілого народу. Створений дітьми рушник - своєрідна інформація, яку діти прагнуть донести до дорослого світу. Оскільки символом миру вважається білий голуб, учасники флешмобу зобразили на рушнику двох голубів, які тримають тризуб, як єднання в одній мирній Україні сходу і заходу.  Також не обійшлося малювання рушника без зображення українських квітів-символів: маків, ромашок та волошок.
     Пам'ять про полеглих за Україну, віру в добробут та процвітання мирної незалежної України розділили діти зі всіма городянами, простеливши рушник миру і промовивши гасло: «Ми за мир в Україні!» 
Фотоальбом можна переглянути за наступним посиланням>>>>
http://rcpr.at.ua/photo/fleshmob_quot_rushnik_miru_quot/34
Категорія: Національно - патріотичне виховання | Переглядів: 499 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о