Головна » 2017 » Червень » 6 » Фестиваль дитячої творчості «Зорепад талантів»
09:48
Фестиваль дитячої творчості «Зорепад талантів»

1 червня у міському Будинку культури відбулося святкування Міжнародного дня захисту дітей. Виноградівський районний центр позашкільної роботи з дітьми організував і провів фестиваль дитячої творчості «Зорепад талантів».

Цей захід зібрав понад 70 маленьких талановитих зірочок і був проведений задля того, щоб кожна з них спалахнула на сцені неповторним сяйвом. Як вважають організатори свята, діти – це найцінніший скарб нашого суспільства і вони завжди потребують особливої уваги, турботи й захисту. Зокрема, в нинішні складні для країни часи необхідно більше дарувати дітям відчуття свята та чуйності до ближнього. Усвідомлюючи велику відповідальність за маленькі життя, сіючи зерна добра, любові й патріотизму, а також розвиваючи дитячі таланти ми виховуємо свідомих громадян. Адже саме їм в майбутньому будувати та розвивати державу. Глядачі могли насолодитися сценічною майстерністю вихованців. 23 навчальні заклади району демонстрували свої вокальні та танцювальні вміння, декламування власної поезії, виконували твори на музичних інструментах.

В залі панувала піднесена атмосфера свята та творчості. Всі учасники фестивалю отримали солодкі подарунки, люб’язно надані спонсором свята депутатом обласної Ради Владіславом Поляком, а присутні - насолоду та незабутні емоції.
Фотоальбом можна переглянути за наступним посиланням

Категорія: Загальні новини | Переглядів: 325 | Додав: marina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о