Головна » 2019 » Грудень » 12 » „Думай добре, роби добро – і все буде добре”!
15:03
„Думай добре, роби добро – і все буде добре”!
   „Думай добре, роби добро – і все буде добре”! 
   Під таким гаслом пройшов черговий  семінар педагогів-організаторів закладів загальної середньої освіти району 11 грудня 2019 року. Педагогічну діяльність з даної теми презентувала педагог-організатор Бюч Ольга Євгенівна та розповіла про чимало добрих справ, проведених учнями Чепівського НВК, серця яких завжди відкриті для добра і милосердя.
  Відтак, Ольга Євгенівна провела з присутніми майстер-клас по виготовленню українського оберега – підкови. З давніх часів вважалося, що знайдена підкова має велику магічну силу і здатна принести своєму господареві не тільки успіх у справах і щастя в любові, але і допоможе зберегти здоров’я, буде захищати його будинок від непрошених і небажаних гостей. А зроблена підкова власноруч володіє ще більшою позитивною силою.
   У сучасному житті не кожному пощастить знайти підкову, але зробити її власноруч з природнього матеріалу під силу кожному. Тож, у присутніх на майстер-класі була чудова нагода виготовити унікальний елемент декору, наповнений позитивною енергією, а ще дізнатись багато цікавого про давню магію українських амулетів та оберегів.
   Зустріч вийшла напрочуд весела та невимушена, у залі панував творчий настрій. Учасники майстер-класу продемонстрували неабиякий хист та вміння. Ольга Бюч підготувала різноманітний матеріал для створення рукотворних шедеврів. І ось в руках наших майстринь звичайні матеріали перетворилися на незвичайні вироби, а готові композиції стали чудовим подарунком для захисників України, які й були передані волонтерам.
  Також, запрошена гостя семінару, волонтер Феневгазі Марія Іванівна, підвела підсумки районної благодійної акції „Добро жменями”. Відтак, учні Новосільського НВК, зібрали 17 тис. кришечок, а учні Чепівського НВК - 5 тис. й  отримали у подарунок від волонтерського центру шкільні рюкзачки.
  Отож, важливо робити більше добрих справ та дарувати лише радісні емоції. Робіть добро – це прекрасно!

 
Категорія: Новини методоб'єднання педагогів-організаторів | Переглядів: 480 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о