Головна » 2020 » Лютий » 13 » „Де є любов, там є життя!”
13:26
„Де є любов, там є життя!”
  Саме в цих словах була закладена суть районного семінару педагогів-організаторів закладів загальної середньої освіти району, що відбувся в переддень свята всіх закоханих. Адже любов дарує крила, підносить серце в небеса, це ніжна лебедина вірність і щирої душі краса. Це святе почуття, яке дає сили і натхнення, радість і захоплення. І завдячуючи якому продовжується життя.
   Педагог-організатор Боржавського НВК Березнай Вікторія Андріївна, завдяки слайд-презентації, цікаво і змістовно висвітлила свою роботу, поділилась здобудками та ідеями, що дало змогу учасникам семінару поринути у будні й свята школи, заочно познайомитись з системою виховної роботи.
  В дружній і щирій атмосфері Вікторія Андріївна запросила переглянути відеоролик про історію походження найромантичнішого свята, яке оповите численними легендами й міфами. 
   Після чого всіх присутні стали учасниками актуального та захоплюючого майстер-класу з декорування святкових сувенірів. Що може бути краще за подарунок, зроблений своїми руками з любов’ю та натхненням? Кохана людина буде в захваті, а подарунок стане назавжди її улюбленим. 
  Натхненні бажанням висловити свої почуття педагоги-організатори, як завжди, поринули у творчість та з великим задоволенням приступили до оздоблення горнятка й тарілочки для кави чи чаю. Головною родзинкою декору стали, звичайно ж, кавові зерна, які наповнять дім ніжним ароматом. 
  Під час клопіткої роботи панували живе спілкування, усмішки, піднесений творчий настрій та позитив. Майже година праці і кожна з учасниць майстер класу зробила свій власний неповторний шедевр, який порадує кохану людину… І звісно це чашка, яка буде зігрівати вашу половинку не тільки теплим чаєм, а й ніжними почуттями!
Категорія: Новини методоб'єднання педагогів-організаторів | Переглядів: 497 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о