Головна » 2015 » Листопад » 24 » Барвиста і казкова осінь прощалася з вихованцями гуртка"Пізнайко"
16:01
Барвиста і казкова осінь прощалася з вихованцями гуртка"Пізнайко"
   Осінь... Золота пора... Скільки приємного, таємничого, цікавого вона несе з собою. Недарма про неї так багато написано віршів, пісень, оповідань. І, мабуть, немає такого художника, який би не оспівав осінь на полотні. Жовкне, опадає листя. Ідеш по вулиці, а під ногами відчуваєш шепіт кленових, дубових, липових листочків. Здається, що кожен із них розповідає свою осінню казку, свою коротеньку історію. 
 Свято осені – це завжди пора радості і смутку одночасно. Красивими барвами і щедрими плодами радувала нас осінь. Тішила теплими днями і дощовими ранками. Розмальовувала яскравими фарбами землю. І ось прийшла пора прощатись.
  Дивовижне свято завітало до вихованців гуртка "Пізнайко" Виноградівського районного центру позашкільної роботи з дітьми на базі Дротинської загальноосвітньої школи.  
  В осінньому залі зібралося багато запрошених гостей – це були батьки, вчителі школи та керівники гуртків позашкільного закладу. Гарних пісень, віршів та таночків на святі було дуже багато, а також багато дитячого сміху та радості. Під час заходу гуртківці перевтілювались у різних героїв, розігруючи їх, як маленькі актори. Дітки радо брали участь у іграх, які проводила керівник гуртка Тесличко Ярослава Олексіївна. А чарівниця Осінь наприкінці свята пригостила діточок своїми солодкими гостинцями – яскравими та запашними яблуками і грушами. 
Фотографії можна переглянути за наступним посиланням
Категорія: Загальні новини | Переглядів: 368 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о