Головна » 2019 » Жовтень » 10 » Благодійна акція "Захиснику України – наша підтримка і повага"
09:05
Благодійна акція "Захиснику України – наша підтримка і повага"
09.10.2019 року на семінарі педагогів-організаторів закладів загальної середньої освіти району підведено підсумки благодійної акції „Захиснику України – наша підтримка і повага”, приурочено її нашим славним захисникам до дня Українського козацтва. Свою повагу, тепло і підтримку виразили в листах, малюнках, оберегах учні 42 закладів загальної середньої освіти, а також було зібрано 2742 грн. За традицією на семінар було запрошено  волонтерів Виноградівського Руху підтримки закарпатських військових, які і передадуть все, дбайливо зібране дітьми, воїнам-захисникам. 

   Акція стартувала 25 вересня і завершувалася саме напередодні Дня Захисника України, адже за 5 років оці дні перед Днем Покрови стали українськими днями подяки, коли українці дякують своїм захисникам за подвиг, мужність та героїзм.
 Представник волонтерського Руху підтримки закарпатських військових – Виноградів Савинець Мальвіна Йосипівна щиро подякували школярам району за небайдужі серця і підтримку. Побажала всім життєвої наснаги, невичерпного оптимізму, мирного неба й віри у завтрашній день.
Категорія: Національно - патріотичне виховання | Переглядів: 338 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о