Головна » 2015 » Грудень » 17 » Благодійна акція "Новорічний подарунок-захиснику України"
11:09
Благодійна акція "Новорічний подарунок-захиснику України"
У актовому залі управління освіти, молоді та спорту Виноградівської РДА лежить акуратно складена ціла купа пакунків, на столах – оригінальні витвори дитячих рук та малюнки на патріотичну тематику, вітальні листівки з Днем Святого Миколая, Новим роком та Різдвом Христовим, обереги для солдатів. 
      Вперше на офіційній частині цієї святкової акції були присутні й педагоги-організатори шкіл району, адже, як зазначила у своєму виступі керівник інформаційного сектору заступників директорів з виховної роботи району Віра Столець, саме вони є стержнем волонтерства у школах.
   Вдячність всім, хто долучився до збору подарунків нашим захисникам висловили начальник управління освіти, молоді та спорту Виноградівської РДА Василь Белень, головний сержант роти Виноградівського гарнізону Віталій Галас. координатор Руху підтримки закарпатських військових – Виноградів Михайло Роман, який вручив подяку начальнику управління освіти Василю Беленю, а також символічні подарунки найактивнішим волонтерам загальноосвітніх шкіл – Широківської, Великоком’ятівських дев’ятирічки та одинадцятирічки, Великокопанської, Вилоцької №1 та Фанчиківської.
Фотографії можна переглянути за наступним посиланням>>>
Категорія: Національно - патріотичне виховання | Переглядів: 535 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 2.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о