Головна » 2019 » Січень » 3 » Бінарне відкрите заняття „Різдвяне янголятко”
11:58
Бінарне відкрите заняття „Різдвяне янголятко”
Солоне тісто в останні роки стало дуже популярним матеріалом для ліплення. Вироби з тіста – стародавня традиція, але їм знаходиться місце і в сучасному світі, тому що саме зараз цінується все екологічно чисте і зроблене своїми руками. Тісто – матеріал дуже еластичний, легко набуває форми і вироби з нього досить довговічні. При висушуванні вироби з нього стають міцні і не втрачають форму.
  У Виноградівському районному центрі позашкільної роботи з дітьми вироби з солоного тіста навчають виготовляти на гурткових заняттях. А напередодні Різдва бінарне відкрите заняття „Різдвяне янголятко” провели керівники гуртків Галас Д.І. та Логойда Л.М.
  Вихованці власноруч виготовляли різдвяного янгола, поєднуючи техніку ліплення та малювання. Янголи завжди викликають особливий захват і цікавість у дітей та дорослих. Їх вибирають в якості сувенірів, предметів інтер’єру, ними прикрашають будинок, їх використовують у ролі ялинкових іграшок. Не один майстер-клас присвячений „янгельським” поробкам. В якості матеріалу використовують нитки, шматочки тканини, папір. На даному занятті янголів виготовляли з солоного тіста.
  Розгадавши кросворд, діти пригадали, які матеріали та інструменти необхідні для ліплення виробів з солоного тіста їм знадобляться. Перед тим, як розпочати роботу, згадали, як ліпили вироби з пластиліну. За допомогою формочок створили образ янгола. Рельєфний малюнок на фігурках видавлювали на сирому тісті за допомогою різьблених дощечок. Поки вироби підсихали, керівники гуртків зачитали дітям легенду та казку про різдвяного янгола. Після сушіння діти розфарбували вже готовий виріб. 
 Такі веселі, яскраві і трішки чарівні янголятка стануть прекрасним подарунком для батьків чи друзів. А ще ним можна прикрасити новорічну ялинку або оселю.

Фото заходу можна переглянути тут
Категорія: Національно - патріотичне виховання | Переглядів: 325 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о