Головна » 2017 » Березень » 23 » Атестація педагогічних працівників 2016-2017 навчального року
08:23
Атестація педагогічних працівників 2016-2017 навчального року
 
Атестація педпрацівників – це система заходів, спрямована на всебічне комплексне оцінювання їх педдіяльності, за якою визначаються відповідність педагогічного працівника займаній посаді, рівень його кваліфікації, присвоюється кваліфікаційна категорія, встановлюється чи підтверджується тарифний розряд.
 Обов`язковою умовою організації та проведення атестації педагогічних працівників є дотримання законодавчих та нормативних вимог, об`єктивність в оцінюванні діяльності педагогів. З метою інформування про хід атестації у Виноградівському районному центрі позашкільної роботи з дітьми оформлено стенд „Атестаційний куток”, де можна ознайомитися з Положенням про атестацію педагогічних працівників, розпорядчими документами щодо атестації, перспективним планом атестації, графіком курсів підвищення кваліфікації педагогів та результатами атестації.
 Атестаційна робота сприяє вдосконаленню форми і структури методичної роботи, підвищенню її ефективності. Педагог позашкільного закладу повинен бути компетентним і професійно підготовленим фахівцем, який впроваджує у навчально-виховний процес інноваційні системи, новітні інформаційні технології. У нашому закладі атестація є чинником професійного зростання педпрацівників. Цьому сприяла низка заходів, у тому числі різноманітність форм методичної роботи, спрямованої на виявлення, вивчення, пропаганду та поширення педагогічного досвіду через проведення відкритих занять, масових заходів, а також виступи на педагогічних радах, семінарах, проведення майстер – класів, творчих звітів. Проводились наради з питань атестації, хід атестації обговорювався на засіданнях методичної та педагогічної рад.
 У міжатестаційний період атестаційною комісією вивчалася педагогічна діяльність працівників, які атестуються шляхом відвідування занять, вивчення рівня досягнень вихованців у обласних та всеукраїнських масових заходах, ознайомлення з документацією щодо виконання педагогічним працівником своїх посадових обов`язків, його участь у фахових конкурсах, пов’язаних з організацією навчально-виховної роботи, а також у різноманітних заходах, спрямованих на підвищення педагогічної компетентності.
  У 2016-2017 навчальному році атестувались 2 педагоги центру. На засіданні атестаційної комісії педпрацівники представили матеріали з досвіду роботи у міжатестаційний період та презентували електронні портфоліо.    
  Атестація завершилася такими результатами:
-Васіліна Ольга Василівна, керівник гуртків „Моделювання іграшок-сувенірів” та „Художнє слово” – відповідає займаній посаді, підтверджено 10 тарифний розряд;
- Ігнатишин Моніка Бейлівна - керівник гуртків „Інженерія екології” та „Астрономія” - відповідає займаній посаді, встановлено 10 тарифний розряд.

 
Категорія: Загальні новини | Переглядів: 491 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о