Головна » 2016 » Березень » 17 » Атестація педагогічних працівників
14:12
Атестація педагогічних працівників
 Педагогічна діяльність потребує від фахівця постійного вдосконалення професійної майстерності. Одним із засобів, що мотивує педагогічних працівників до професійного зростання, є атестація.
       16 березня 2016 року у Виноградівському районному центрі позашкільної роботи з дітьми пройшли атестацію педагогічні працівники Мікулінцева Л.І., Тесличко Я.О. та Столець В.С. В ході проведення атестації  використовувалися різні методи роботи –  це самоаналіз діяльності педагога (розроблена картка самоаналізу педагога), анкетування, спостереження, відвідування, аналізування занять та інших форм роботи. 
   Проведені відкриті заняття вищезгаданих педагогів проходили на високому науково-методичному рівні, про що можна ознайомитися у попередніх новинах. Після чого кожен з керівників гуртків мав можливість розповісти про свою роботу та показати презентаційні матеріали. Слід відзначити високу якість підготованих матеріалів, у яких сповна висвітлена професійна діяльність тих, хто атестувався. Зокрема, презентація Столець В.С., яка має неабиякий авторитет серед колег та високі результати у роботі. 
 Кожен педагог представив свою діяльність за допомогою мультимедійних засобів у вигляді цікавого портфоліо і власну майстерність підтвердив виставкою своїх педагогічних надбань.
   На засіданні атестаційної комісії закладу від 16 березня 2016 року (протокол №3) було вирішено, що керівники гуртків: Мікулінцева Л.І., "Відповідає займаній посаді. Підтверджено 9 тарифний розряд"; Тесличко Я.О. – "Відповідає займаній посаді. Встановлено 9 тарифний розряд"; Столець В.С.-   "Відповідає займаній посаді. Порушити клопотання перед атестаційною комісією ІІ рівня про присвоєння педагогічного звання „Керівник гуртка – методист”.   
     Згодом атестаційна комісія ІІ рівня прийняла рішення, що завідувач методичного відділу Немеш В.І. "Відповідає займаній посаді", Столець В.С. "Присвоєно педагогічне звання „Керівник гуртка – методист”.   
   Хочеться побажати колегам і надалі працювати в такому ж руслі, не зупинятися на досягнутому, підкорювати ще не скорені вершини нелегкої, але такої важливої педагогічної діяльності.



 
Категорія: Загальні новини | Переглядів: 289 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о