Головна » 2016 » Травень » 4 » Акція "Зробимо Україну чистою разом"
13:30
Акція "Зробимо Україну чистою разом"

     Районна рада старшокласників стала ініціатором того, що Виноградівщина долучилася до наймасштабнішого прибирання країни.
23 квітня пройшла акція «Зробимо Україну чистою разом!»,  в рамках якої понад 5000 учнів з усіх шкіл району здійснили прибирання більше ніж 52 локацій.
    В результаті проведеної акції ліквідовано 1 несанкціоноване сміттєзвалище і 22 упорядковано, вивезено 83 м  сміття, прибрано 32 зони відпочинку, очищено більше 50 км. прибережних та  придорожних смуг, канали та кювети, розчищено 6 км. джерел, потічків, упорядковано 1 кладовище.
   Лідери учнівського самоврядування міста обрали локацію для прибирання - берег річки Тиси, де у майбутньому планується вдосконалення зони відпочинку для жителів Виноградівини. До впорядкування цієї локації долучилося 120 учнів  міських шкіл зі своїми вчителями на чолі з координатором районної ради старшокласників «Лідер» Кудрон Елеонорою Василівною.
     На думку організаторів акції, подібні заходи виховують у молоді бажання підтримувати порядок і чистоту в місцях масового відпочинку громадян.
 Фотоальбом можна переглянути за цим >>>  посиланням
Категорія: Загальні новини | Переглядів: 490 | Додав: marina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о