Головна » 2016 » Квітень » 6 » Акція "Молитва дітей за мир в Україні"
09:12
Акція "Молитва дітей за мир в Україні"
5 квітня 2016 року о 9.40 у всіх навчальних закладах району пройшла акція «Молитва дітей за мир в Україні» в рамках міжнародного проекту «LEAFPEACE». Усі школярі взялися за руки і разом звернулися до Господа зі словами: «Щастя потрібне кожній дитині, дай же нам, Боже, мир в Україні!»
     Ініціатором цієї міжнародної дитячої акції  стала 9-ти річна ізраїльська школярка Сiма, яка народилася в нашій країні. Вона і її друзі надіслали нам з Ізраїлю символи миру – оливкові листочки. Ми приклеїли ці листочки до карток із зображенням голуба і передали їх в 52 школи, щоб всі діти нашого району змогли одночасно попросити Бога миру в Україні. У всіх школах кожен клас отримав картку як свідчення того, що  діти долучилися до щирого звернення до Бога. Таку ж саму картку отримала кожна дитина, батько якої служить в АТО, 200 карток після молитви було відіслано у Донецьку область воякам 128 гірсько-піхотної бригади.     Школярка Виноградівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №8 разом з автором цього проекту Алексом Штрайєм зустрілися із сестрою Надії Савченко і передали їй таку ж картку, як символ віри в те, що Надія якнайшвидше повернеться на Батьківщину.
  Акція триває і ми сподіваємося, що школярі всієї області підтримають Виноградівських школярів у їх прагненні жити в мирній країні.
Більше інформації про проходження акції http://goloskarpat.info/spectopic/leafpeace/
Категорія: Національно - патріотичне виховання | Переглядів: 333 | Додав: cprvinograd | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
avatar
Меню сайта
Категории
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Останні оновлення методоб'єднання п/о